Home

Ons kantoor is gevestigd in Zwaag (Gemeente Hoorn) op het industrieterrein Westfrisia gelegen langs de Westfriesiaweg tussen Hoorn en Enkhuizen.

Mededeling i.v.m. bereikbaarheid van ons kantoor.

Werkzaamheden op de Oostergouw

Rotonde Oostergouw wordt kruispunt met verkeerslichten

De werkzaamheden zijn van: dinsdag 26 mei t/m maandag 13 juli
De werkzaamheden op de rotonde gaan op dinsdag 26 mei van start. De werkzaamheden gaan gepaard met afsluitingen voor het autoverkeer en (brom-)fietsers en daarbij behorende omleidingroutes. 

Verkeer naar het bedrijventerrein De Oude Veiling wordt omgeleid via de Wogmergouw, de Berkmergouw, de Zwaagmergouw en de Blokmergouw en via De Strip en de IJsselweg. Buslijn 131 rijdt tijdelijk via de Dorpsstraat en De Strip.

Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met belastingzaken, financiële dienstverlening, administratie en boekhouding. Wij zijn gespecialiseerd in startende ondernemers die wij tegen een heel scherp tarief wegwijs maken in de jungle van regels en wetten.

Particulieren kunnen naast hun belastingaangifte ook bij ons ook terecht voor vele andere zaken zoals schenkingsrecht, successiebelasting en vragen over pensioen, overlijden, scheiding, huwelijk, emigratie en een gouden handdruk

Wij werken samen met verschillende advieskantoren in de regio die zeer gespecialiseerd zijn inzake: hypotheken, verzekeringen, startersleningen en financieringen.

Kijkt u rustig rond op onze site en wij hopen u in de toekomst als klant te mogen begroeten.

De Boer en Kok

De Boer & Kok is een kantoor dat al ruim 20 jaar ervaring heeft in fiscale zaken en bedrijfsadministraties.

 

Volg Ons
Nieuwsbrief